dissabte, 25 de maig del 2013

Recursos per a l'aprenentatge de la llengua

Font de la imatge: http://polimedia.blogs.upv.es/?lang=ca
Molts de vosaltres esteu preparant l'examen del nivell mitjà o superior de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) que comencen a celebrar-se els propers caps de setmana. Per això volem informar-vos de l'existència del web de la Universitat Politècnica de València poli[Media]. La Politècnica ens acaba d'enviar per mail als professors les darreres novetats en vídeos que han penjat:



Aquests apartats de recent creació són útils per al nostre currículum de 1r de Bat i no solen entrar als exàmens de la Junta. Així és que els deixem de banda per a fer-los servir a classe a partir del curs que ve.

En realitat, el lloc web ressenyat conté més de cent vídeos per a explicar l'ús correcte de molts elements gramaticals i lèxics: preposicions, perífrasis, morfologia verbal, pronoms febles, connectors, doblets lingüístics, etc. Són una bateria de vídeos que aporten l'equivalent a 15 hores de classes teòriques, però en la pantalla del nostre ordinador. A més, serveixen per a preparar les proves del C2 de valencià. Hi hem fet una ullada i creiem que és un web útil per a vosaltres si podeu seguir amb interés classes virtuals, motiu pel qual l'hem enllaçat com a pàgina d'aquest blog a fi que la tinguem a mà per als dubtes i les consultes sobre l'ús correcte de la llengua.