diumenge, 30 de setembre del 2012

Anem per la tercera

Tremolava el tamarit... (Ibn Khafaja d'Alzira)
Ja hem superat la notícia més impactant de l'inici del curs en Valencià: no portarem llibre de text en l'assignatura. La majoria ho celebreu alhora que esteu expectants per veure com es desenrotllen les classes. De moment la vostra participació a les sessions és molt important, igual com la presa d'apunts de les activitats que us valen tant per a escriure l'apunt setmanal al blog com per a repassar de cara al control d'avaluació, no cal oblidar-ho. Pel que fa a la vostra entrada al blog, la majoria de les que estem llegint els professors responen molt bé als requisits plantejats. Si bé, bona part dels autors oblideu clicar en la icona d'Etiquetes, vora l'escrit, per a deixar allí la sigla del vostre nom i el primer cognom complet. Aquesta acció ens permetrà agrupar tots els escrits de cada alumne en una sola pàgina del blog. 
Una altra cosa que queda per regularitzar en tots els apunts és que cal adjuntar al vostre escrit una imatge al·lusiva als continguts o valoracions que relateu a l'escrit. No ho oblideu. Quant a la correcció de les entrades, sempre podreu tornar a reeditar els vostres escrits per a millorar-los o corregir errades que detecteu dies després. Igual com podeu afegir una imatge en cas que no ho hàgeu fet abans. 
Per altra banda, estem sorpresos que el grup A no ha iniciat encara els escrits a l'hora que redactem aquestes paraules, fora d'una alumna. Si hi ha hagut alguna dificultat particular, l'haureu de comentar dimarts a classe per solucionar-la, altrament disposeu de tota la vesprada del diumenge per a inaugurar el vostre diari setmanal al portfoli.
Per acabar, durant la tercera setmana del curs, continuarem llegint i comentant els poemes medievals seleccionats fins al nombre de 6. Ho farem tant en grups menuts, en gran grup i els darrers seran lectures i comentaris individuals. Ja sabeu que aquesta pràctica de comentaris acaba amb la redacció d'un text crític el guió del qual se us oferirà en terminar les posades en comú.